Wie wij zijn

Een taxatie aanvragen?

Betrouwbare en transparante dienstverlening tegen een scherp tarief

Reeds enkele jaren bestond er een prettige samenwerking tussen Kraan Stokman Van Duren Taxaties en Pin Oak. In die samenwerking werd de expertise van beide partijen gebundeld en ingezet voor een groot aantal klanten.

Medio 2019 ontstond de wens om de samenwerking een wat meer structureel karakter te geven. Enerzijds vanwege het geloof in het product dat werd aangeboden, we denken dat we echt van toegevoegde waarde kunnen zijn in een markt die veelal wordt bevolkt door grote spelers. Daarnaast ook vanuit het besef dat het voor klanten en andere partijen waar mee wordt samengewerkt van belang is dat helder is wie aan tafel zit en in welke hoedanigheid.

“Transparantie is een kernwaarde die bij ons beider organisaties hoog in het vaandel staat.”

De krachten zijn gebundeld in de eind 2019 opgerichte onderneming Plus Taxaties B.V. 

Met een enthousiast team dat afgelopen jaar is uitgebreid en de komende periode nog verder zal worden uitgebreid, staan we klaar om onze bestaande klanten nóg effectiever van dienst te kunnen zijn. Daarmee maken we de weg vrij om onze klantenkring verder uit te breiden de komende maanden en hebben we capaciteit in huis gehaald om onze processen verder te optimaliseren.

Een taxatie aanvragen?