Tarieven handboek taxaties

Bereken via onze kostenmodule indicatief direct de kosten van uw jaarrekening taxatie

Een offerte op maat?

Onze kostenmodule

“Transparantie is een van onze kernwaarden. Transparantie in wat we doen, transparantie in wat onze klanten daarvoor betalen.”

In onze kostenmodule kunt u zelf berekenen wat de kosten indicatief zouden zijn voor het laten taxeren van uw portefeuille voor de jaarrekening. Wij geven een stevige korting als u besluit om voor lange tijd met ons samen te gaan werken.

Hoe werkt de kostenmodule?

Dat is eenvoudig.

Voor een taxatie volgens het handboek marktwaarde moet het vastgoed verdeeld zijn naar waarderingscomplexen. Onze tarieven zijn gebaseerd op de types vastgoed die in het handboek zijn opgenomen.

Maak vervolgens de keuze of dat u het vastgoed wil laten taxeren voor een periode van één of drie jaar. Een periode van drie jaar sluit aan bij de taxatiecyclus die geldt volgens het handboek marktwaarde en is voordeliger voor u als klant. De rekenmodule berekent vervolgens indicatief de kosten van uw portefeuille taxatie.

Wilt u een offerte op maat? Dat kan natuurlijk ook. In de offerte stellen we de kosten vast op basis van de portefeuille van de corporatie en vertellen we meer over onze werkwijze en het proces dat we samen met onze klanten doorlopen.
Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en onze taxateurs nemen binnen één werkdag contact met u op.

Datakwaliteit als kostendrukkend middel

Wij kijken aan de voorkant van het proces mee over de schouder van onze klanten en hebben een sterke focus op datakwaliteit.

Ons doel is niet alleen een consistente en volledige aanlevering van brongegevens. Juist de kwaliteit van brondata maakt verschil voor de kwaliteit van een taxatie. Een gevalideerde dataset heeft als resultaat dat wij minder tijd kwijt zijn gedurende het proces en de kwaliteit van het eindproduct omhoog gaat.

Een offerte op maat?

Wonen

Kosten per complex

€ 200

€ 125

Parkeren

Kosten per complex

€ 175

€ 125

Bedrijfsmatig en maatschappelijk vastgoed

Kosten per complex

€ 500

€ 200

Intramuraal zorgvastgoed

Kosten per complex

€ 500

€ 200